Gentse Barge

Een unieke belevenis en een exclusief onthaal in een bijzonder, historisch kader. Kortom, drijvend erfgoed klaar om u en uw gasten in al haar pracht en praal koninklijk te ontvangen.

Boek uw event
Patrick Henry Stad Gent

Maak een onvergetelijke indruk!

Jo De Rammelaere

Meeting

Zoekt u een ideale plaats voor uw meeting, vergadering, klantenonthaal, persconferentie, netwerkmoment… Dan is De Gentse Barge precies wat u nodig hebt. Een originele locatie met alle comfort en technologische voorzieningen.

Lees meer
Hans Cora

Feest

Zoekt u de perfecte locatie voor uw huwelijk, lentefeest of communie, bedijfsfeest, jubileum, familiefeest, babyborrel, toeristisch bezoek… Dan scoort u zeker met De Gentse Barge. Op deze boot verkent u de streek en geniet u van culinaire hoogstandjes.

Lees meer

Event

Zoekt u een originele plaats voor uw event, congres, conferentie, productlancering, bedrijfsincentive, teambuilding, muziek- of theatervoorstelling, fotoshoot, filmopname… Dan kan u niet om De Gentse Barge heen. Het unieke schip met haar authentieke houten structuur en opvallende boegbeeld is een prachtig decor voor elk event.

Lees meer

De Gentse Barge werkt op maat

Catering à la carte

Foodsie staat al 8 jaar in voor de catering op de Gentse Barge. Een feest voor alle zintuigen, kwaliteit en service… bij elke vaart draagt de culinaire verwennerij bij tot de fantastische beleving.

Lees meer
Foodsie

Vaarroutes op maat

Waar gaat uw reis naartoe? De Gentse Barge past zich aan aan uw wensen. In tegenstelling tot vele andere schepen, kan het schip op alle binnenwateren varen. Vaarroutes en andere op- en afstapplaatsen zijn steeds bespreekbaar.

Lees meer

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie of met ons uw event, feest of meeting samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of via ons invulformulier. We helpen u graag!

Koophandelsplein 9000 Gent